teuton

 

fantezii sexuale
     media: 5.00 din 2 voturi

postat de teuton in 2008-01-27 13:32
ideea mi-a venit la un gratar aseara. totul a pornit de la de ce stau cainii incarligati dupa..... dupa ce. raspuns: e un penis captivus in varianta canina. de ce multi oameni incep sa fugareasca protagonistii cand incepe acel fenomen? raspuns: o posibila fantezie d-a lor. eh, si d-aci discutia a decurs libera pe toboganul fanteziilor sexuale... deja celebrele faze cu barbati care si-au prins-o in gatu sticlei sau al cutiei de bere (da, am auzit-o si p-asta) sunt fumate de mult. ceea ce mi s-a parut mai bizar, au fost relatarile unui ginecolog de la spitalul judetean, care povestea in curierul intamplari (de fapt, cazuri) al caror martor a fost timp de vreo 30 ani. au venit la el femei care-si introdusesera becuri (wtf, beck?! de ce n-or fi incercat cu un neon ?! ) si care, in mod evident s-au spart, provocandu-le rani uriase; studente care-si pierdusera pixul/stiloul si aveau nevoie de el pentru examenul care avea sa vina; fetite de varste mici care-si bagau in joaca pietricele; si multe altele.
da cea mai tare fantezie pe care mi-a fost dat s-o aud a fost una povestita d-un prieten d-al meu si implica macaronari. din aia care ne numesc pe noi tigani si in toate felurile.... in fine. cica vin 2 baieti veseli la spital. unu ars pe fata si unu pe cur. bai, da rau !!! si dupa ce-i trateaza doftoru, ii intreaba ce s-a intamplat de fapt. nah, era si el curios, ca doctor si ca om. si se apuca baietii sa-i povesteasca: stiti, io i-am bagat lui un tub in cur. si in tubu ala am bagat un hamster (wtf?! ). si ala se blocase. hamsteru, adica. si atunci am vrut sa vad ce se intampla in tub. si-am aprins o bricheta la capatu lui. numa ca atunci pe el l-a trecut o besina monstru, si nu s-a putut tine. asa ne-am ars noi impreuna....
acu, intrebarea la care n-am raspuns e: da cu hamsteru ce s-a intamplat ?!

Comentarii

 1. sergiu

  :d
  Neata!
  Cred ca a ajuns pe post de gratar hamsterul, problema e, Cine a halit hamsterul?. Banuiesc ca si genul asta de articol o sa devina serial, eu cel putin asa banuiesc, sau trag speranta.....ca material este slava Lui. Iti recomand si aflarea detaliilor tehnice, care au dus la crearea acestor fantezii sexuale, detalii care pot fi la fel de picante.
  Cred ca la faza cu cainii, raspunsul corect ar fi gelozia nu simplul spirit sportiv. Astfel nu se justifica alergarea unor amariti, care se chinuie.
  Bafta!

 2. Ohmucritic

  sticla... banal
  daca o prinzi in sticla e simplu... nu? Ei bine cum faci sa scapi dintr-un rulment domnu' inginer :-?
  Raspunsul in episodul urmator... astept sugestii

 3. teuton

  sticla... banal
  daca o prinzi in sticla e simplu... nu? Ei bine cum faci sa scapi dintr-un rulment domnu' inginer :-?
  Raspunsul in episodul urmator... astept sugestii
  promit sa concep o polutie - pardon, solutie - la problema captivitatii in rulment. totusi, ma nedumereste o chestie: stiam ca bilele se baga in .... treaba, nu treaba in rulment... sau am i missing sumthin ?!

 4. Ohmucritic

  chiar nu ai nici o idee? :)
  Astia ce va invata mai la scoala... numai chestii din astea vechi cu "BILA"?
  ah si la capitolul missing something nu am spus ca e o chestie inteligenta sau practicabila... la fel ca faza cu hamsterul dar deja comentariile vor fi mai lungi ca post-ul

  PS sunt curios cat iti ia sa te prinzi de o chestie

 5. teuton

  1. n-am zis ca n-am nici o idee, caut doar una originala. si dupa cum stii, noi, artistii (lol) trebe sa avem o stare anume sa creem ceva orighinal. deci chipintaci.
  2. cine plm sa stie ce te invata aia la scoala? poate cine-a trecut p-acolo...
  3. si care anume era chestia? ca ma gandesc acu la cel putin o duzina....

 6. Ohmucritic

  inca astept sclipirea b-) de artist :-b

 7. Raul arzt finden

  Cat de tare! m-am binedispus citind asta :) Hamsterul era de vina...se blocase k era balonat :d

 8. teuton

  probabil. da nu cre ca de la gazele lui.....
  de fapt, cre ca era saracu prins intre 2 agenti mortali: gaze toxice la un capat, si foc mistuitor la celalalt. problema cea mare era cand cele 2 formau o combinatie. in calea careia se afla numa el, saracu.
  asa c-a facut infract.
  sau s-a intoxicat.
  sau orice altceva. vorba lu sergiu, a ajuns gratar. si el, si fata aluia cu focu :D


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
 

powered by www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare