teuton

 

pecka si kuks
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de teuton in 2008-11-02 00:12dupa cum promiteam mai devreme, azi am fost la o mica plimbarica. voiam sa merem la pecka.


pecka e o cetate in stil gotic, construita (inceputa sau terminata) prin 1432, ceva de genu asta. nu e foarte departe, cam 44 de km. n-am avut probleme (mari ) cu gasitu drumului, si dupa vro 40 min am ajuns. am lasat masina jos si am inceput sa urcam pe jos. mai o poza, mai o tigara, am ajuns sus.


acolo, suprize suprize, era inchis. asta era pe l aora 9 juma. dumnezei, cristosi, ce facem, merem acas? neah, no fockin way! ai sa ne uitam pe harta (harta cu castele - dap, exista harti pentru orice) sa vedem ce e mai aproape, ca n-aveam chef sa strabatem juma de tara. si gasim. kuks. ai sa merem acolo. pe la 11 am ajuns. tot batraneste, mai un senvish, mai o tigara, mai o dusca de cola....aici am avut nitele dificultati in a gasi drumu corect, ca cel indicat pe sosea era de fapt pentru pietoni, iar cel pe care puteai ajunge cu masina nu era indicat. noroc cu alina ca a vazut un drum care mergea in varfu dealului, pe sub un pod, in fine, complicat. adevaru e ca il intrebasem pe un arborigen cum sa ajung cu masina, da nah, el mi-a explicat pe limba lui... io am retinut doar directia in care trebe sa merem .
in fine, am ajuns sus, lasat masina si la treaba. adica poze. multe. adica deja 300 nu mi se mai pare un numar asa de mare.... deja dupa cateva ore alina se plictisise, da nah.... mai ales ca io incepusem sa ma tarasc pe jos, ca caut unghiuri bune si alte nebunii. cea mai interesanta parte din toata afacerea e ca in fata vechiului palat sunt insirate in varful unui fel de faleze vreo 25-30 de statui ale unor personaje fictive sau reale, toate in marime mai mare decat naturala. evident ca nu puteam rata ocazia de-a o trage pe digital pe fiecare .
ce-a iesit, puteti vedea in continuare.
daca vrei sa vezi mai multe poze din pecka, click aici. sau din kuks, aici.

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

     
     

    powered by www.ABlog.ro

    Termeni si Conditii de Utilizare